Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ziyaret etmek

Rüyada birini ziyaret etmek

Rüyada birini ziyaret etmek kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına rivayet eder.

Rüyada birini ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya sevgi temalı ilişkilerinizde sevginizi göstermeniz ilişkilerinize iyi gelebilir.

Rüyada kilise ziyaret etmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada asker ziyaretine gitmek çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, yönlendireceğine inanılır.

Rüyada evliya mezarını ziyaret etmek kazancın yarı yarıya artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalet eder.

Rüyada anneyi ziyaret etmek yarınlarına umutla bakacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada yaşlı ziyaret etmek öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, malına mal, parasına da para ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada ziyaret taşı görmek üzüntülerinin mutluluğa dönüşeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ölüyü ziyaret etmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarını ziyaret etmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments