Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuyu ziyaret etmek

Rüyada komşuyu ziyaret etmek

Rüyada komşuyu ziyaret etmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, daha fazla yakınlaşacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşuyu ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Olayların istemediğiniz yönlü veya başkalarının kontrolünde ilerlememesi için, kendi sonuçlarınızı kendiniz çıkartmanız veya kendi bildiğiniz yoldan ilerlemeniz gerekebilir.

Rüyada komşu ziyareti görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına delalet eder.

Rüyada komşuyu ziyaret etmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşu ziyaretine gitmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalettir.

Rüyada hasta ziyareti yapmak verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine delalettir.

Rüyada yaşlı ziyaret etmek rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının ziyarete geldiğini görmek prestij kazanacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine delalet eder.

Rüyada veysel karaniyi ziyaret etmek illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments