Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zeytin yemek

Rüyada yeşil zeytin yemek

Rüyada yeşil zeytin yemek büyük bir ortaklık yapılacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, çok mutlu olacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada yeşil zeytin yemek gördüyseniz:

  • Ufak ya da büyük bazı hayallerinizi gerçekleştirme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada dalından yeşil zeytin yemek kötü günlerinin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil zeytin yemek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil zeytin yemek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada yeşil zeytin yemek görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin yemek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek rahata ve huzura kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil zeytin ikram etmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil zeytin yıkamak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments