Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zeytin vermek

Rüyada yeşil zeytin vermek

Rüyada yeşil zeytin vermek zorluklarını aşacağına, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine işarettir.

Rüyada yeşil zeytin vermek gördüyseniz:

  • Belli belirsiz bir huzursuzluk hissedilebilir.

Rüyada yeşil zeytin dalı görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, ün sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçta yeşil zeytin görmek yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada iri yeşil zeytin görmek sıkıntıların biteceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin görmek sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin bundan zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada dalında yeşil zeytin görmek kendi bildiğini okuyacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dalından yeşil zeytin yemek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, iş ve mekan değiştireceğine işarettir.

Rüyada yeşil zeytin ayıklamak işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada siyah ve yeşil zeytin yemek çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments