Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yonca görmek

Rüyada yeşil yonca görmek

Rüyada yeşil yonca görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, karamsar olacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yonca gördüyseniz:

  • Beklenmedik yerlerden iş teklifleri alabilirsiniz.

Rüyada yeşil yonca görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil yonca biçmek kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına delalettir.

Rüyada yonca samanı görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada dört yapraklı yonca aramak eğlenceli günler geçirileceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yonca altın görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada yonca yaprağı görmek hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dört yapraklı yonca bulmak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kişinin her işi severek yapacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yonca görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, iyi şartlarda yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments