Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yonca yaprağı görmek

Rüyada yonca yaprağı görmek

Rüyada yonca yaprağı görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada yonca yaprağı gördüyseniz:

  • Gayret, girişim veya hareketleriniz takdir görebilir ya da bazı konularda gereken desteği bulabilirsiniz.

Rüyada dört yapraklı altın yonca görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dört yapraklı yonca bulmak derde ve kedere düşeceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işarettir.

Rüyada yonca yaprağı görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada üç yapraklı yonca görmek ayağa kalkacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dört yapraklı yonca aramak kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına inanılır.

Rüyada yonca toplamak doğru kararların alınacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yonca tarlası görmek büyük bir borcun altına gireceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada yonca samanı görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kişinin yüzünün güleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments