Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılan görmek

Rüyada yeşil yılan görmek

Rüyada yeşil yılan görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, takdir edileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada yeşil yılan gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yanlışlarından çıkartılacak dersler olabilir.

Rüyada suda yeşil yılan görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada yeşil yılan ısırmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayaklı yeşil yılan görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, hayır getirecek yollara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan öldürdüğünü görmek aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada büyük ve yeşil yılan görmek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına yorulur.

Rüyada yeşil yılan kafası görmek garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde yeşil yılan görmek zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil uçan yılan görmek çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments