Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaklı yeşil yılan görmek

Rüyada ayaklı yeşil yılan görmek

Rüyada ayaklı yeşil yılan görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, tatsızlık olacağına, başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada ayaklı yeşil yılan gördüyseniz:

  • Dikkat gerektiren konularda tedbirli davranın.

Rüyada ayaklı yeşil yılan görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, yeni bir ortaklık kurulacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını yılan ısırmak mutluluktan havalara uçacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağına yılan dolandığını görmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağa dolanan yılan görmek tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına tabir olunur.

Rüyada yılanın ayağını görmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak ucunda yılan görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın ayaklarını görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada ayağını yılan soktuğunu görmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments