Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çelik yelek giymek

Rüyada çelik yelek giymek

Rüyada çelik yelek giymek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, mutluluğunun daim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çelik yelek giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri aldıkları kararlardan ya da çok önemli fikirlerinden vazgeçirmek çok zor olabilir.

Rüyada çelik yelek giymek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına inanılır.

Rüyada çelik yelek görmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada beyaz çelik kapı görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çelik merdiven görmek başarılarının ve kazancının artacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çelik çaydanlık görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına delalet eder.

Rüyada çelik tencere yıkamak elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çelik kapı açmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına, evleneceğinize işaret etmektedir.

Rüyada çelik yüzük görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments