Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yaprak toplamak

Rüyada yeşil yaprak toplamak

Rüyada yeşil yaprak toplamak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, düşmanını alt edeceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada yeşil yaprak toplamak gördüyseniz:

  • Sormanız durumunda insanlar size yardım etmekten memnun olabilir.

Rüyada yeşil yaprak toplamak rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, bunun için Allah’a şükredeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil asma yaprağı toplamak uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına alamet eder.

Rüyada bağ yaprağı toplamak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bağda yaprak toplamak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine işaret eder.

Rüyada asma yaprağı toplamak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayva yaprağı toplamak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, başarısının yükseleceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına delalet eder.

Rüyada zeytin yaprağı toplamak büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına inanılır.

Rüyada üzüm yaprağı toplamak işlerinde başarı elde edeceğine, büyük bir mala sahip olacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments