Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağ yaprağı toplamak

Rüyada bağ yaprağı toplamak

Rüyada bağ yaprağı toplamak geçim derdinin kalmayacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, şansının bahtının açılacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bağ yaprağı toplamak gördüyseniz:

  • Parasal sıkıntılarınızı çok fazla büyütmeyin.

Rüyada bağ yaprağı toplamak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağdan yaprak toplamak psikolojik olarak düzeleceğine, zenginliğinin artacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada bağda yaprak toplamak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bağ yaprağı görmek kendisi ile baş başa kalacağına, ne yapacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada yeşil bağ yaprağı görmek problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, bol bol hayır duası alınacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine işarettir.

Rüyada bağdan üzüm toplamak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işarettir.

Rüyada yeşil yaprak toplamak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada yeşil asma yaprağı toplamak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, rüya sahibinin muradına ereceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments