Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçede yeşil yılan görmek

Rüyada bahçede yeşil yılan görmek

Rüyada bahçede yeşil yılan görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bahçede yeşil yılan gördüyseniz:

  • Zekanızın iyi çalışması sizi hırslı bir görüntüden uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Rüyada bahçede yeşil yılan görmek elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçede yılan görmek içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evinin bahçesinde yılan görmek dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, zaman bulmakta zorlanacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine tabir olunur.

Rüyada evin bahçesinde yılan görmek emeklerinin heba olacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçe içinde yılan görmek ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine delalet eder.

Rüyada bahçede siyah yılan görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçede büyük yılan görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine tabir olunur.

Rüyada bahçede yılan öldürmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments