Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil valiz görmek

Rüyada yeşil valiz görmek

Rüyada yeşil valiz görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, üzücü olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeşil valiz gördüyseniz:

  • Tartışmalardan kaçınmak zor olabilir.

Rüyada yeşil valiz görmek daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta valiz görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, aynı zamanda rüya sahibinin, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada valiz satın almak başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulur.

Rüyada birçok valiz görmek ününün çoğalacağına, doğru karar veremeyeceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada kahverengi valiz görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada valizi unutmak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine delalettir.

Rüyada elbise dolu valiz görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada valizle bir yere gitmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments