Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta valiz görmek

Rüyada tahta valiz görmek

Rüyada tahta valiz görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, iyi geçineceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta valiz gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinize giden yolda bazı engellerle veya rahatsız edici durumlarla karşılaşırsanız, büyütmeyin.

Rüyada tahta valiz görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir valiz dolusu para görmek güven kaybına uğrayacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına işaret eder.

Rüyada sarı valiz görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine inanılır.

Rüyada valiz kaybetmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yolculuk için valiz hazırlamak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine rivayet eder.

Rüyada boş valizler görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, dertlerine derman bulacağına tabir olunur.

Rüyada valiz dolusu elbise görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada valizle para görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments