Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi valiz görmek

Rüyada kahverengi valiz görmek

Rüyada kahverengi valiz görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, sağlığını da kaybedeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kahverengi valiz gördüyseniz:

  • Bazı hatalar için fazla geç kalmadığınızı da bilin.

Rüyada kahverengi valiz görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada valiz kaybetmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine delalet etmektedir.

Rüyada valiz taşıdığını görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elde valiz görmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz valiz görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bavul valiz görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada valizi kaybetmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada valize eşya koymak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments