Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok valiz görmek

Rüyada birçok valiz görmek

Rüyada birçok valiz görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, sorunların ortadan kalkacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine işarettir.

Rüyada birçok valiz gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal sağlığınıza iyi gelecek değişiklikler yapmalısınız.

Rüyada birçok valiz görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada valizle bir yere gitmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yıpranacağına, strese gireceğine delalet eder.

Rüyada açık valiz görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, isteklerini yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş valizler görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, çok eğleneceğine rivayet eder.

Rüyada valiz dolusu elbise görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada valizin çalındığını görmek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine delalet eder.

Rüyada bir sürü valiz görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına alamet eder.

Rüyada tahta valiz görmek rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments