Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil uçurtma görmek

Rüyada yeşil uçurtma görmek

Rüyada yeşil uçurtma görmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, hararetli olayların meydana geleceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil uçurtma gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bir kişinin deneyimlediği şeylere duyarsız kalmanız durumunda evde sorunlar oluşabilir.

Rüyada yeşil uçan yılan görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahata ve huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada uçan yeşil böcek görmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçsuz bucaksız yeşillik görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada yeşil uçurtma görmek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine yorulur.

Rüyada yeşil uçan böcek görmek dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, zorluklarının biteceğine işarettir.

Rüyada havada uçan şeyler görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, emellere ulaşılacağına delalettir.

Rüyada uçamayan uçak görmek güzel haberler alınacağına, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada balinanın uçtuğunu görmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments