Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçamayan uçak görmek

Rüyada uçamayan uçak görmek

Rüyada uçamayan uçak görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine yorulur.

Rüyada uçamayan uçak gördüyseniz:

  • Yalnız sevdiğinizin hayal gücü oldukça fazla olabilir.

Rüyada uçağın alçaktan uçtuğunu görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada uçakla uçtuğunu görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işarettir.

Rüyada uçak uçurmak atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, kötü duygularını yeneceğine, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçağa binip uçtuğunu görmek en yukarılara çıkacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada uçağın uçtuğunu görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada alçaktan uçan uçak görmek kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçak uçtuğunu görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine tabir olunur.

Rüyada uçakla uçamamak ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments