Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil uçan böcek görmek

Rüyada yeşil uçan böcek görmek

Rüyada yeşil uçan böcek görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil uçan böcek gördüyseniz:

  • Detayları kaçırmamanız durumunda kazançlı durumlar ortaya çıkabilir.

Rüyada uçan yeşil böcek görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına yorulur.

Rüyada yeşil uçan böcek görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada uçan bir böcek görmek ona göre davranacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine rivayet eder.

Rüyada hamam böceğinin uçtuğunu görmek ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçuşan böcekler görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına inanılır.

Rüyada uğur böceği uçurmak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına yorulur.

Rüyada küçük uçan böcek görmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine işarettir.

Rüyada uçan böcek tarafından ısırılmak karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments