Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tülbent takmak

Rüyada yeşil tülbent takmak

Rüyada yeşil tülbent takmak kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil tülbent takmak gördüyseniz:

  • Devam eden bir ilişkiniz varsa size bazı olumsuz şeyler söyleyebilirler.

Rüyada yeşil tülbent takmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi tülbent takmak yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tülbent takmak istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada başına tülbent takmak rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına alamet eder.

Rüyada başına beyaz tülbent takmak hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, mutluluk ve saadete, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tülbent takmak gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil tülbent örtmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil oyalı tülbent görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments