Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil tülbent örtmek

Rüyada yeşil tülbent örtmek

Rüyada yeşil tülbent örtmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, işlerini büyüteceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil tülbent örtmek gördüyseniz:

  • Ödüller gayretlere değecek.

Rüyada yeşil tülbent örtmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına delalettir.

Rüyada başına beyaz tülbent örtmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, ticarette şansının düşeceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına delalettir.

Rüyada beyaz tülbent örtmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, ne yöne gideceğine delalet eder.

Rüyada tülbent örtmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada başını tülbentle örtmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, maneviyatının çökeceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil tülbent görmek rahatın kaçacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil oyalı tülbent görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tülbent takmak sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments