Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başına tülbent takmak

Rüyada başına tülbent takmak

Rüyada başına tülbent takmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, zor durumda kalınacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına tabir olunur.

Rüyada başına tülbent takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları halletmesi ya da kontrolü ele alması için kimseyi beklemek zorunda değilsiniz.

Rüyada başına beyaz tülbent takmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine delalettir.

Rüyada başına tülbent takmak kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başını tülbentle örtmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına inanılır.

Rüyada başında tülbent görmek işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Rüyada başında beyaz tülbent görmek rızkının sonsuz olacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine yorulur.

Rüyada başında tülbent olduğunu görmek işlerin günden güne artacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulur.

Rüyada başına tülbent bağlamak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işaret eder.

Rüyada başına beyaz tülbent bağlamak ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments