Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi tülbent takmak

Rüyada mavi tülbent takmak

Rüyada mavi tülbent takmak başarısının azalacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, hayal kırıklığı yaşanacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi tülbent takmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda kalbinizin sesini dinlemelisiniz.

Rüyada mavi tülbent takmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, özlemlerini bitireceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil tülbent takmak maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başına tülbent takmak hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, yolculuğa alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tülbent takmak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, hasretlerin biteceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada tülbent takmak böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine işarettir.

Rüyada başına beyaz tülbent takmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana inanılır.

Rüyada yeşil tülbent örtmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına işaret etmektedir.

Rüyada başına beyaz tülbent bağlamak düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, dualarının karşılığını göreceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments