Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tülbent takmak

Rüyada tülbent takmak

Rüyada tülbent takmak sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, halsizleşeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada tülbent takmak gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız bir gelişme olabilir.

Rüyada tülbent takmak dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına alamet eder.

Rüyada mavi tülbent takmak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tülbent takmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulur.

Rüyada başına beyaz tülbent takmak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine işarettir.

Rüyada başına tülbent takmak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret eder.

Rüyada yeşil tülbent takmak eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz tülbent kesmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, huzurunun kaçacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz tülbenti görmek yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, evine bereket geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments