Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tülbent örtmek

Rüyada tülbent örtmek

Rüyada tülbent örtmek yüzünün güleceğine, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, büyük borçlar alınacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, işin düzeltileceğine işarettir.

Rüyada tülbent örtmek gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almanız gerekebilir.

Rüyada başına beyaz tülbent örtmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tülbent örtmek rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada tülbent örtmek güzel günlerin yaşanacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına delalettir.

Rüyada başını tülbentle örtmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil tülbent örtmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada tülbent bağlamak onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lacivert tülbent görmek hastalıklarının son bulacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına inanılır.

Rüyada başında tülbent olduğunu görmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments