Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını tülbentle örtmek

Rüyada başını tülbentle örtmek

Rüyada başını tülbentle örtmek sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına işarettir.

Rüyada başını tülbentle örtmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz daha istikrarlı bir aşamaya geçecek şekilde beklenmedik bir dönüş alabilir.

Rüyada başına beyaz tülbent örtmek yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada başını tülbentle örtmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil tülbent örtmek araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz tülbent örtmek patron olunacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tülbent örtmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, ona şifa olmayacağına rivayet eder.

Rüyada başında beyaz tülbent görmek sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada başına beyaz tülbent bağlamak helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işarettir.

Rüyada başına beyaz tülbent takmak büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, sağlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments