Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı elma görmek

Rüyada tatlı elma görmek

Rüyada tatlı elma görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, her isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada tatlı elma gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirerek veya görüntünüzü yenileyerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada kırmızı tatlı elma yemek aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı elma yemek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı elma görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine yorulur.

Rüyada yeşil tatlı elma yemek elinin döneceğine, işlerin eski haline döneceğine, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil tatlı elma görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, dertlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada tatlı kırmızı elma yemek kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına yorulur.

Rüyada tatlı elma yediğini görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, işlerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada çürük elma yediğini görmek yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments