Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı elma yemek

Rüyada tatlı elma yemek

Rüyada tatlı elma yemek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada tatlı elma yemek gördüyseniz:

  • Planlarınızla ilgili uyarılarda bulunan veya bazı eksiklerini dile getiren kişileri dinlemenizde fayda var.

Rüyada yeşil tatlı elma yemek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına inanılır.

Rüyada kırmızı tatlı elma yemek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı kırmızı elma yemek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada tatlı elma yemek çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine inanılır.

Rüyada tatlı elma görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil tatlı elma görmek ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, alkış alacağına, insanlarla arasının açılacağına inanılır.

Rüyada tatlı elma yediğini görmek eksiği kendinde bulacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma yemek çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments