Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil takı görmek

Rüyada yeşil takı görmek

Rüyada yeşil takı görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil takı gördüyseniz:

  • Hiç doğru yapmıyorsunuz.

Rüyada zümrüt yeşili takı görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil takı takmak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil takı görmek makamının sürekli yükseleceğine, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı takı görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine alamet eder.

Rüyada ağa takılmış balık görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takı bozdurmak elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanat takıp uçmak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments