Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağa takılmış balık görmek

Rüyada ağa takılmış balık görmek

Rüyada ağa takılmış balık görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağa takılmış balık gördüyseniz:

  • Endişeniz varsa, onay vermemelisiniz.

Rüyada ağa takılmış balık görmek önemli yerlere geleceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ağa görmek mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada başkasının saçını ağarmış görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına işarettir.

Rüyada ağa dolanmak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada başkasının saçlarını ağarmış görmek onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağarmış sakal görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, atılan adımların boşa gideceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına yorulur.

Rüyada köy ağası görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, rahatının kaçacağına işaret eder.

Rüyada denizde ağa takılmak rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments