Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtada yazı yazmak

Rüyada tahtada yazı yazmak

Rüyada tahtada yazı yazmak heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, gülen yüzünün de solacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Rüyada tahtada yazı yazmak gördüyseniz:

  • İsterseniz fiziksel risk taşıyan şeyleri bile rahatlıkla göze alabilirsiniz.

Rüyada tahtaya yazı yazmak bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sınıfta tahtaya yazı yazmak iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okul tahtasına yazı yazmak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, ibadete ağırlık verileceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahtaya yazı yazdığını görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına işarettir.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak yanlış yollardan döneceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına delalettir.

Rüyada tahtada yazı yazmak blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments