Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahtaya yazı yazdığını görmek

Rüyada tahtaya yazı yazdığını görmek

Rüyada tahtaya yazı yazdığını görmek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahtaya yazı yazdığını gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Rüyada tahtada yazı yazmak rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, geleceğin güzel olacağına, tüm keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada okul tahtasına yazı yazmak programların ve projelerin tutmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada tahtaya yazı yazdığını görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil tahtaya yazı yazmak elde edilecek menfaatlere, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına delalet eder.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara tahtaya yazı yazmak verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına yorulur.

Rüyada sınıfta tahtaya yazı yazmak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, kötü karakterli bir kadına inanılır.

Rüyada tahtaya yazı yazmak ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments