Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil söğüt ağacı görmek

Rüyada yeşil söğüt ağacı görmek

Rüyada yeşil söğüt ağacı görmek borçların ödeneceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, tutulan yolun isabetli olacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil söğüt ağacı gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebileceğiniz, yeni kültürler tanıyabileceğiniz veya yeni yerler görebileceğiniz fırsatlar yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada yeşil söğüt ağacı görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada salkım söğüt ağacı görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada söğüt ağacı budamak büyüleyeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada söğüt ağacına çıkmak istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada söğüt görmek malını ve parasını kaybedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada söğüt dikmek hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada salkım söğüt görmek kazancının günden güne arttıracağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada söğüt dalı görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments