Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söğüt dalı görmek

Rüyada söğüt dalı görmek

Rüyada söğüt dalı görmek hayallerinin peşinden gideceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine alamet eder.

Rüyada söğüt dalı gördüyseniz:

  • Olayların üstüne korkusuzca, gözünü budaktan sakınmadan gitmelisiniz.

Rüyada söğüt dalı kesmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada söğüt dalı görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına inanılır.

Rüyada söğüt görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada salkım söğüt ağacı görmek rahat rahat yaşayacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil söğüt ağacı görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada söğüt ağacına çıkmak kara kara düşünür olacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada söğüt ağacı budamak kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada söğüt yaprağı görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments