Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söğüt görmek

Rüyada söğüt görmek

Rüyada söğüt görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, eline geçen fırsatların yeni yollar açması sayesinde maddi ve manevi durumunun gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına delalettir.

Rüyada söğüt gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın esaslarında değişiklik yapılması gerekiyor.

Rüyada söğüt ağacı budamak kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine inanılır.

Rüyada salkım söğüt görmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada salkım söğüt ağacı görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada söğüt dikmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, üzüntülerin son bulacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Rüyada söğüt yaprağı görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada söğüt görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada söğüt dalı görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil söğüt ağacı görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments