Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söğüt dikmek

Rüyada söğüt dikmek

Rüyada söğüt dikmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sosyal konumunun değişeceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, rahatının kaçacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine işaret eder.

Rüyada söğüt dikmek gördüyseniz:

  • Telafi edilebilen durumlar sizi mutlu edebilir.

Rüyada söğüt dikmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada söğüt dalı görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada söğüt görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına rivayet eder.

Rüyada söğüt yaprağı görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, helal lokmalar yiyeceğine alamet eder.

Rüyada salkım söğüt ağacı görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına delalet eder.

Rüyada söğüt ağacına çıkmak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada söğüt ağacı budamak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada söğüt dalı kesmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments