Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada söğüt ağacına çıkmak

Rüyada söğüt ağacına çıkmak

Rüyada söğüt ağacına çıkmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, kötülüklerden uzak olacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, insanlarla tartışacağına delalettir.

Rüyada söğüt ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir.

Rüyada söğüt ağacına çıkmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına delalet eder.

Rüyada söğüt ağacı budamak keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil söğüt ağacı görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada salkım söğüt ağacı görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, yarardan çok zarar getireceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada söğüt dalı görmek bir hastalığa maruz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yapılan planların alt üst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada söğüt dalı kesmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada söğüt yaprağı görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet etmektedir.

Rüyada salkım söğüt görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, başarılarının takdir edileceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments