Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil soğan yaprağı görmek

Rüyada yeşil soğan yaprağı görmek

Rüyada yeşil soğan yaprağı görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, işinde verimsiz olacağına, az da olsa feraha çıkılacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, kararlarına saygı duyulacağına, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan yaprağı gördüyseniz:

  • Görmezden gelmek veya ertelemek doğru bir yöntem olmayabilir.

Rüyada yeşil soğan yaprağı görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işarettir.

Rüyada soğan yaprağı görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, çok iyi şeylere, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işaret eder.

Rüyada yeşil yapraklı tütün görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil yaprak yemek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, maddi açıdan ferahlayacağına, ticaretin önünün açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş yeşil yaprak görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, heveslerinin de azalacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada yeşil yapraklı ağaç görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, harcama gücünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil yapraklı çiçek görmek çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Rüyada yeşil yapraklı sebze görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments