Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sarımsak görmek

Rüyada yeşil sarımsak görmek

Rüyada yeşil sarımsak görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hikmete kavuşacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil sarımsak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilirsiniz.

Rüyada yeşil soğan sarımsak görmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil sarımsak toplamak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada yeşil sarımsak yemek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil sarımsak görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada yeşil soğan ve sarımsak görmek tövbelerin kabul olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada sarımsaklı çorba içmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak bahçesi görmek varlık içinde yaşayacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada sarımsak koklamak söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments