Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak koklamak

Rüyada sarımsak koklamak

Rüyada sarımsak koklamak çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarımsak koklamak gördüyseniz:

  • Belli hedeflerinizi ilgilendiren veya işinizle ilgili konularda harekete geçmeli veya aktif rol almalısınız.

Rüyada sarımsak koklamak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet eder.

Rüyada sarımsak atmak işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, geleceğinizin güzel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarımsak havanı görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına işaret etmektedir.

Rüyada komşuya sarımsak vermek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada toprağa sarımsak dikmek kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, erken evlilik yapacağına yorulur.

Rüyada birisine sarımsak vermek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke işaret eder.

Rüyada sarımsak kesmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, biraz zaman geçmesi gereken haber, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarımsak ekmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, hoşluk içinde olacağına, kafasını rahatlatacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments