Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarımsak bahçesi görmek

Rüyada sarımsak bahçesi görmek

Rüyada sarımsak bahçesi görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada sarımsak bahçesi gördüyseniz:

  • Maddi açıdan, varolan sorunlarınızı çözümlemek amacıyla bulunacağınız girişimlerden zarar görebilirsiniz.

Rüyada bahçeden sarımsak toplamak hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada bahçeye sarımsak ekmek etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada bahçede sarımsak görmek ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına alamet eder.

Rüyada sarımsak bahçesi görmek kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine rivayet eder.

Rüyada sarımsak dövdüğünü görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa sarımsak ekmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sarımsak kabuğu görmek hayatını sürdürmekte zorlanacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına delalet eder.

Rüyada soğan ve sarımsak yemek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarını atacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments