Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sarımsak toplamak

Rüyada yeşil sarımsak toplamak

Rüyada yeşil sarımsak toplamak kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, işlerinin bozulacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada yeşil sarımsak toplamak gördüyseniz:

  • Güçlü bir konumdasınız.

Rüyada yeşil sarımsak toplamak emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bahçeden sarımsak toplamak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan sarımsak toplamak başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, önemli işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada sarımsak toplamak kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yeşil sarımsak yemek zorlukların baş göstereceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına inanılır.

Rüyada yeşil sarımsak görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yeşil soğan sarımsak görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil soğan ve sarımsak görmek ekmek kapılarının kapanacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments