Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şapka takan birini görmek

Rüyada şapka takan birini görmek

Rüyada şapka takan birini görmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, büyük emekler vereceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine işarettir.

Rüyada şapka takan birini gördüyseniz:

  • Belli konular belli bir ilerleme süreci içinde gelişme göstereceğe benziyor.

Rüyada şapka takan birini görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük takan erkek görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, düzenin bozulacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada kravat takan görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada altın takan birini görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada maske takan birini görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada altın kolye takan birini görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulur.

Rüyada peruk takan birini görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, bir sınavdan geçileceğine rivayet eder.

Rüyada gözlük takan birini görmek kısmetlerin günden güne artacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments