Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil salatalık yemek

Rüyada yeşil salatalık yemek

Rüyada yeşil salatalık yemek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil salatalık yemek gördüyseniz:

  • Evde ya da meslektaşlarınızla duygusal problemler yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil salatalık yemek Allah’ın kendisinden yana olacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine işarettir.

Rüyada dalında yeşil salatalık görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil biber ve salatalık görmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil salatalık bahçesi görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine işaret eder.

Rüyada yeşil salatalık turşusu görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Rüyada yeşil biber salatalık görmek ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil salatalık almak mutlu ve güzel günler yaşanacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil salatalık tarlası görmek işlerinin hemen hallolacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments