Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil salatalık bahçesi görmek

Rüyada yeşil salatalık bahçesi görmek

Rüyada yeşil salatalık bahçesi görmek kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil salatalık bahçesi gördüyseniz:

  • Zihinsel çalışmalarda yüzeysel kalabilirsiniz.

Rüyada yeşil salatalık bahçesi görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bahçeden salatalık yemek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bahçede salatalık görmek iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet eder.

Rüyada bahçeden salatalık koparmak güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına yorulur.

Rüyada salatalık bahçesi görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bahçeden salatalık topladığını görmek büyük bir yükten kurtulacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet eder.

Rüyada bahçede salatalık toplamak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Rüyada salatalık bahçesini görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments