Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil salatalık almak

Rüyada yeşil salatalık almak

Rüyada yeşil salatalık almak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yeşil salatalık almak gördüyseniz:

  • Sabahtan itibaren fiziksel gücünüzü yeniden hissediyorsunuz.

Rüyada yeşil salatalık tarlası görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, tüm keyfinin kaçacağına yorulur.

Rüyada yeşil salatalık turşusu görmek işlerinin düşeceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil salatalık almak büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yeşil salatalık toplamak maddi anlamda çok ileri gidileceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, düşmanlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil biber ve salatalık görmek maddi açıdan zarar edileceğine, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine alamet eder.

Rüyada yeşil salatalık görmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada yeşil salatalık bahçesi görmek daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dalında yeşil salatalık görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, sorunlar altında ezileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments