Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil salatalık turşusu görmek

Rüyada yeşil salatalık turşusu görmek

Rüyada yeşil salatalık turşusu görmek girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil salatalık turşusu gördüyseniz:

  • Size anlatılan herşeye inanmayın.

Rüyada yeşil salatalık turşusu görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada salatalık turşusu görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, istediği gibi yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada salatalık turşusu yediğini görmek keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine yorulur.

Rüyada turşuluk salatalık görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına delalet eder.

Rüyada salatalık turşusu kurmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada salatalık turşusu yemek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, mevkie edineceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil biber ve salatalık görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yeşil biber salatalık görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments