Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sabunla yıkanmak

Rüyada yeşil sabunla yıkanmak

Rüyada yeşil sabunla yıkanmak aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işarettir.

Rüyada yeşil sabunla yıkanmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan da rahatlamaya başlıyorsunuz veya maddi içerikli konular istediğiniz yönde gelişme göstermeye başlıyor.

Rüyada beyaz ve yeşil sabun görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil sabunla yıkanmak maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulur.

Rüyada yeşil kalıp sabun görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil sabun yemek tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalettir.

Rüyada yeşil renkli sabun görmek hasret giderileceğine, iyilik görüleceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sabunla yıkamak yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil sabunla el yıkamak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, artık daha dikkatli davranacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yeşil sabun vermek hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments