Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz ve yeşil sabun görmek

Rüyada beyaz ve yeşil sabun görmek

Rüyada beyaz ve yeşil sabun görmek kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, düştüğü zor durumdan kurtulacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz ve yeşil sabun gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kendi inatçılığınız yüzünden ilişkilerinizi tatsızlaştırabilirsiniz.

Rüyada yeşil beyaz sabun görmek rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz ve yeşil sabun görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sabunla yıkanmak elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil sıvı sabun görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada yeşil sabunla banyo yapmak içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine inanılır.

Rüyada yeşil sabunla saç yıkamak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil sabun yemek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada yeşil sabunla yıkamak yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, üzüleceğine ve kırılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments