Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil sabun vermek

Rüyada yeşil sabun vermek

Rüyada yeşil sabun vermek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, maddi durumun düzeltileceğine inanılır.

Rüyada yeşil sabun vermek gördüyseniz:

  • Bazı endişeli kişiler size, emin olmadığınız planlara dahil olma veya bazı imzalar atma konusunda baskı uyguluyor olabilirler.

Rüyada beyaz ve yeşil sabun görmek umutlarının tazeleneceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada yeşil beyaz sabun görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işarettir.

Rüyada yeşil sabunla banyo yapmak en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, malının, parasının ve makamının artacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine yorulur.

Rüyada yeşil sabunla yıkanmak yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kalıp sabun görmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine delalettir.

Rüyada yeşil renkli sabun görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil sabunla saç yıkamak destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kısmet alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına inanılır.

Rüyada yeşil sabun görmek kötü günler görüleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments